Jurnalul unui breslas I - Comunitatea Breslo.ro

Intotdeauna am avut o inclinatie spre"craft-uiala"  si desi initial a inceput ca joaca, o curiozitate..
acum a devenit parte din mine..
Si daca la inceput am deschis shopul pe  Breslo doar pentru scopuri comerciale fara a da prea multa importanta celorlalte , hmm...sa le zicem "servicii ", in timp aveam sa descopar ca acest loc puntea sa imi ofere mai mult de atat.
Si uite asa , cautand intr-o zi raspunsul unor probleme existentialiste , d.p.d.v al artizanului , am descoperit forumul si implicit sectiunea de Feedback , si fara a ezita am cerut pareri colegilor vis-a vis de  ce aveam eu la momentul acela prin shop...ca dehh, ca nou venit ai intotdeauna retineri si esti curios de parerile celorlati. Prima persoana care mi-a raspuns a fost Silvia ( Jewelswithlove ) si a fost cea care mi-a dat primele sfaturi despre ce ar trebui imbunatatit in imaginea magazinului . Dupa o scurta vreme , tot ea mi-a trimis o invitatie la concursul "Casa de moda  Breslo" (un concurs dintre multele  organizat pe forum), si desi nu am onorat invitatia (nu am avut curajul necesar) am ramas placut impresionata de tot ce se se intampla la sectiunea "Concursuri".
Mi-a parut asa de rau ca nu am prestat nimic atunci  incat mi-am promis  ca la urmatoarea provocare , neparat sa realizez ceva .
Odata cu provocarea lansata de Gabriela ( blanitza ), "Favorite Movie Star" ,am intrat intr-un cerc din care nu am mai iesit (si in septembre se face 1 an de cand iau parte la aceste provocari/concursuri). Au urmat apoi multe, multe aventuri viruale , pe rand castigatoarele fiecarui concurs au lansat noi provocari cu teme fel de fel :
-Mihaela (mielena) ne-a propus sa aducem un omagiu iubirii  prin concursul "De-ai fi tu salcie la mal..."  ;
-Sorina (soso07 ) ne-a antrenat abilitatile de marketing prin  “RECLAMA, sufletul comertului”,
-Impreuna Ligia (aigile)  cu Mihaela (mielena) ne-au invita  la o runda de "Adevar sau Provocare"
- Gabriele (margele-etc ) ne-a ajutat sa vedem mai multe aspecte ale "Evolutie"
- apoi Andra (bijouxdemonange) a starnit un adevarat tsunami inspirational cu tema "Breslo Boemie"
- si total neaspteptat a venit randul meu sa fiu gazda si sper sa fac o treaba la fel de buna ca si celelalte gazde.

Din experienta acestor evenimente  am reusit sa imi depasesc anumite limite, sa incerc tehnici noi  si variate , noi forme de exprimare. Dar cel mai important  , mi-am gasit locul  intr-o familie frumoasa de artizani, in care stimularea si sustinerea reciproca e ceva comun :) si nimeni nu se sfieste sa dea o mana de ajutor la nevoie.
Desigur , acesta este doar unul din evenimentele care au devenit o traditie de forumul Breslo , mai avem si "Anotimpurile "( Gabriela ( blanitza ) ne prezinta aici cateva detalii despre editia in curs de desfasurare)  dar si "Zodiacul Breslo" moderat de Andra (bijouxdemonange) (de mai bine de 1 an de zile ) si care se apropie de ultima Gala cu premiantii zodiei "Pesti".

Am pus si cateva fotografii cu creatiile artizanilor care s-au aflat pe podiumul acestor minuate concursuri :
-artizani :SUGESTIVE, bijouxdemonange, mielena, margele-etc, GabyS, decoart, Jewelswithlovem mirelamohjazi, soso07.

Voi continua seria " Jurnalul unui breslas" si data viitoare ca voi prezenta cativa dintre artizanii mei preferati . Pana atunci puteti urmarii blogul Breslo unde veti putea fi la curent cu tot ce"misca", de la tutoriale  la interviuri, de la review-uri la retete super gustoase si toate acestea prezentate /scrise de cine credeti? ..tot de membrii comunitatii si stafful Breslo

Un weekend grozav va doresc!
Nico


1 comentarii:

Unknown said...

Este interesant! Dar cum merge vanzarile prin Breslo?

Post a Comment